Basis cursus Ontspanningsmassage voor je eigen hond

Basis cursus Ontspanningsmassage voor je eigen hond

16 students

Waarom massage?

Met massage kun je meer bereiken dan je zou verwachten. Massage wordt ingezet voor het bestrijden van klachten of symptomen. Denk maar aan een (sport)blessure, na een knie operatie of bij aandoeningen als een hernia, artrose, enz. Er zijn verschillende soorten massage met elk een specifiek doel: ontspanning, pijn verlichtend, voor het verminderen van bijvoorbeeld angst/stress en sportmassage. De basis voor al deze massages is ontspanning. Als een hond goed kan ontspannen, kan hij veel meer aan. En jij kan jouw hond daar nu bij helpen.

Hoe werkt de cursus?

Je kan in je eigen tempo oefenen met de massages. De cursus duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van hoe vaak je bepaalde lessen terug kijkt. Stapsgewijs leer je eerst de achtergrond van de massage, waar je bij de hond op moet letten en natuurlijk de massagetechnieken. Alles wordt zoveel mogelijk met videomateriaal ondersteunt. De ontspanningsmassage is helemaal voor je uitgeschreven en wordt ook getoond in een video.

Je kan ook zelf video’s insturen via de mail, whatsapp of een ander middel afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat. Ik kijk dan met je mee en geef je tips.

Leren op je eigen tempo

Je hebt 3 maanden de tijd om de cursus helemaal door te nemen en om te oefenen met de massage. Heb je langer nodig? Geef dat dan op tijd aan. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Meld je snel aan!

Des te eerder kan ook jij beginnen om samen met je hond te ontspannen.

Instructor

KynoFlow is ontstaan vanuit mijn droom om naast massage en reguliere hondentraining meer te kunnen bieden voor die honden die net buiten de boot vallen. Zelf heb ik 2 honden, waarvan er 1 HD heeft. Met spiertraining en natuurlijk massage heb ik hem tot nu toe pijnvrij goed kunnen ondersteunen.
Mijn andere hond is af en toe behoorlijk gestrest en heeft heel veel baat bij regelmatig een ontspanningsmassage.

€45.00