Challenge

Challenge

Doe jij mee?

Het valt niet mee om thuis te zitten en je hond bezig te houden. Vandaar dat ik de komende dagen leuke oefeningen laat zien, die je SAMEN met je hond kan doen.

SAMEN werken + SAMEN bewegen = SAMEN plezier.

Challenge 1 Het opstapje of krukje.

Leer je hond eerst om op het opstapje te gaan staan. Leer het in kleine stapjes aan en neem een opstapje dat niet te hoog is voor je hond (ongeveer polshoogte).

Je begint daarbij met het aanleren van 1 of 2 voorpootjes erop. Je kunt de hond helpen door met iets lekkers voor zijn neus hem omhoog te beweging op het opstapje. De bedoeling is dat de hond in rust met 2 voorpoten erop staat.  Doe alles in rust, merk je dat het erg moeilijk is voor de hond, laat je dan niet verleiden door toch een snelle ‘move’ te vragen, daar kan de hond zich erg mee verstappen.

Kan jou hond dit al, dan daag ik je uit om samen met je hond te trainen. Zie het filmpje! Veel plezier allemaal.

Samen plezier

Doe jij mee?Het valt niet mee om thuis te zitten en je hond bezig te houden. Vandaar dat ik de komende dagen leuke oefeningen laat zien, die je SAMEN met je hond kan doen. SAMEN werken + SAMEN bewegen = SAMEN plezier.Vandaag het opstapje of krukje.Leer je hond eerst om op het opstapje te gaan staan. Leer het in kleine stapjes aan en neem een opstapje dat niet te hoog is voor je hond (ongeveer polshoogte). Je begint daarbij met het aanleren van 1 of 2 voorpootjes erop. Je kunt de hond helpen door met iets lekkers voor zijn neus hem omhoog te beweging op het opstapje. De bedoeling is dat de hond in rust met 2 voorpoten erop staat. Doe alles in rust, merk je dat het erg moeilijk is voor de hond, laat je dan niet verleiden door toch een snelle ‘move’ te vragen, daar kan de hond zich erg mee verstappen. Kan jou hond dit al, dan daag ik je uit om samen met je hond te trainen. Zie het filmpje! Veel plezier allemaal.Ik ben heel benieuwd naar hoe het jullie vergaat met deze oefening. Laat een filmpje of foto achter bij de opmerkingen! Veel succes!#samenplezier

Geplaatst door KynoFlow – hondenmassage, myotherapie en balans op Maandag 23 maart 2020

Ik ben heel benieuwd naar hoe het jullie vergaat met deze oefening. Laat een filmpje of foto achter bij de opmerkingen op facebook! Veel succes!

Fijne zomer!

Deze vakantie is KynoFlow gesloten van 28 juli tot en met 28 augustus.

Ik ga me verder verdiepen in lasertherapie en revalidatietherapie deze zomer.

Meer hierover in het najaar.

Groetjes,

Yvette

Nieuwe data workshops, lezingen

Kijk snel naar ons aanbod van cursussen, lezingen en workshops voor de komende periode.