Dogfit

Dogfit

Natasja van Dalen is de trotse eigenaresse van DogFit. DogFit is een professionele hondenuitlaatservice in Purmerend en omgeving en heeft het hele totaalpakket waar niet alleen de eigenaar, maar ook de hond ontzettend blij van wordt! DogFit werkt vanuit liefde voor honden en met een eerlijke blik. Het moet voor de hond een feestje zijn, want daar gaat het tenslotte om.

Wat is DogFit?
DogFit is een professionele hondenuitlaatservice in Purmerend e.o. waar persoonlijke aandacht, plezier én veiligheid voorop staan. Met de juiste kennis over honden, dankzij verschillende opleidingen (Martin Gaus) én de accreditatie bij de SPPD, weet u zeker dat uw hond in goede handen is bij ons.
*??? ??????? ???? ?? ???????? ???????’? ?? ????????????.

De uitlaatservice
De groepen van DogFit zullen niet groter zijn dan 14 honden. Dit is ook een richtlijn die geldt voor alle bedrijven op een omheind speelterrein, 14 honden per persoon is de max! Hierdoor houden wij overzicht op alle aanwezige honden en kunnen wij de aandacht geven die de honden verdienen én nodig hebben. Persoonlijke aandacht staat bij ons namelijk voorop. De verjaardag van uw trouwe viervoeter slaan wij dan ook zeker niet over en wordt gevierd bij ons evenals de feestdagen. Een klein cadeautje of een thema gerelateerde foto zal dan niet ontbreken.

Hoewel de ene hond liever een uur wilt rennen, zal de andere hond misschien wel even willen knuffelen. Ook de stillere honden die meer op de achtergrond zijn krijgen toch even hun aandacht momentje. Deze honden worden al snel over het hoofd gezien als zij in grotere groepen zijn. Maar ook de drukkere honden kunnen even tot halt geroepen worden. Zo voorkomen wij overprikkeling bij de hond en houden we het leuk voor elke hond in de groep!

Doordat Dogfit zo werkt kunnen er ook pups en oudere honden mee met de uitlaatservice. Beweging is gezond, maar te veel is niet goed voor de gewrichten en de groei van pups, maar ook niet goed voor oudere honden met bijvoorbeeld artrose.

Dogfit heeft een eigen omheind speelterrein in Purmerend waar de honden minimaal een uur kunnen ravotten met soortgenoten en hun behoeften kunnen doen met constante toezicht!

De uitlaat bus
De bus is speciaal ingericht voor het vervoeren van de honden. Er zijn 3 aparte kennels is gebouwd die afgesloten worden door een deur. Deze deuren gaan naar binnen open wat het ontsnappen van de hond verkleint! De vloer is voorzien van een rubberlaag zodat de honden stevig kunnen blijven staan en niet door de bus zullen glijden. De binnenwanden zijn van polyester en hebben een gel-coating. Hierdoor zijn er geen scherpe randen waar de hond zich aan kan bezeren. Het reinigen van de bus gaat ook een stuk makkelijker. Aan de achterkant, zijkant en op het dak zijn ramen. Zo valt het licht naar binnen en zitten de honden niet in een donkere bus. Ook zit er een raam tussen mij en de hondenruimte, zo heb ik altijd zicht op de honden. En als laatste + punt is de bus voorzien van een klimaatregelaar. Er zit een verwarming en airco in. Zo kan ik de temperatuur regelen tijdens koude en warme dagen. Als de bus stil staat blijft de klimaatregelaar draaien.

Kortom, de bus is ingericht om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren.

Noodsituaties
Natasje is gediplomeerd honden-EHBO’er en de bus is voorzien van een EHBO-kit en een schuimbrandblusser. De honden zullen altijd onder toezicht zijn tijdens de wandeling, mocht er toch iets ernstigs gebeuren tijdens de wandeling dan word Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster ingeschakeld. Met deze kliniek heeft DogFit een samenwerkingsverband. Bij spoedgevallen zal dit zonder overleg gebeuren. Is het geen spoedgeval? Dan wordt er eerst contact met u opgenomen. 

Werkgebied
Het werkgebied van Dogfit ligt de volgende plaatsen:
Purmerend, Middelie, Kwadijk, Zuidoostbeemster, Middenbeemster en nu ook in De Rijp.

Komt uw hond gezellig spelen?
Heeft u interesse in DogFit of zit u nog met een aantal vragen? Stuur u mij dan gerust een berichtje! Dit kan via;
Facebookpagina: Hondenuitlaatservice Dogfit
Website: https://www.dog-fit.nl/contact
Bellen / WhatsApp: 06-38582764
E-mail: Dog_fit@outlook.com

Nieuwe data workshops, lezingen

Kijk snel naar ons aanbod van cursussen, lezingen en workshops voor de komende periode.