Tarieven

Massage Consult

50,- 1 uur

Hondenmassage is geschikt voor honden met een lichamelijke aandoening (artrose, HD, ED, enz), voor sporthonden, honden met stress, vuurwerkangst, herplaatsers en nog veel meer.

Artrose Consult

50,- 1 uur

Een algemeen symptoom van artrose is stijfheid en kreupelheid. Regelmatige massages kunnen de effecten van artrose en leeftijd verwante stijfheid verhinderen en verkleinen.

Pijn Consult

50,- 1 uur

Het is soms zo ontzettend moeilijk om te zien of jouw hond pijn heeft of dat er iets anders speelt. Samen bekijken of jouw hond pijn heeft en wat we eraan kunnen doen.

Voedingsadvies

50,- 1 uur

Een goede balans tussen lichaam en geest is voor honden zeer belangrijk. Voeding is maatwerk. KynoFlow kan meekijken of jouw voeding voldoende aansluiten bij de behoefte van jouw gezonde hond.

Privé workshop Hondenmassage

95,- 1,5 uur

Met de workshop Ontspanningsmassage leer je zelf hoe je, samen met jouw hond, lekker kan ontspannen. Tevens werk je op deze manier aan het verbeteren van jullie band. Wie wil dit nu niet?

Privé workshop Puppymassage

45,- max.1 uur

Je pup of puber masseren en hem een goed lichaamsbesef laten ontwikkelen is absoluut geen overbodige luxe.

Cursus Hondenmassage

225,- 4x 1 uur

In deze 4 lessen leer je hoe je een goede basismassage geeft aan je eigen hond. We gaan meer massage technieken leren dan in de workshop en je krijgt ook meer theorie over hoe het in het lichaam van jouw hond werkt.