Aanmelden Nieuwsbrief KynoFlow

Aanmelden Nieuwsbrief KynoFlow

* indicates required
KynoFlow – Hondenmassage Yvette Behrtel gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om per e-mail contact met u op te nemen en om de nieuwsbrief te versturen. Geef hieronder aan waarover u wij contact met u op mogen nemen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Uitschrijven te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via yvette@kynoflow.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken.
Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Doe jij mee?

Het valt niet mee om thuis te zitten en je hond bezig te houden. Vandaar dat ik de komende dagen leuke oefeningen laat zien, die je SAMEN met je hond kan doen.
SAMEN werken + SAMEN bewegen = SAMEN plezier.
Challenge1 Het opstapje of krukje.