Workshops en lezingen

Zin om iets leuks te doen samen met je hond? Al eens gedacht aan een workshop massage voor honden? KynoFlow organiseert regelmatig workshops voor u en uw hond.

Voor hondenscholen en dergelijke bedrijven is een workshop op locatie ook mogelijk.

Cursussen
Workshops

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via e-mail.

Dit vinden anderen ervan

“Echt een fantastische workshop aan huis gehad! Een super lieve instructrice die niks afdwingt maar het puur op gevoel doet. We hadden een paar kippenvelmomentjes en dat vond ik zo mooi! Ze heeft echt passie voor honden en kan het goed overbrengen. Je kan zien wat voor een effect het heeft op je hond en kijk al uit naar de volgende sessie waarbij is zelf wat basisgrepen kan gaan leren! Boeiend vak en echt interessant om je hond zo ook lichamelijk te leren kennen. Ik kan het straks goed gebruiken in de hondensport die ik met mijn hond beoefen! Ik raad het iedereen aan!”

“Mijn hond een Rhodesian ridgeback zat helemaal vast in haar lijf. (Stress/trauma)Maar door Yvette en natuurlijk ook door zelf blijven masseren is ze nu helemaal los. En ze is echt super lief voor de honden. Ik raad het echt iedereen aan om naar Yvette te gaan.”

“Bij Yvette de workshop ‘massage bij honden’ gevolgd en zeer tevreden over deze leuke en leerzame middag. Yvette is een hartelijk persoon die echt de tijd neemt om de juiste informatie goed over te brengen. En bovenal heeft ze verstand van zaken en weet ze haar enthousiasme voor massage goed door te geven.”

Lezing of workshop op locatie

Liever een lezing of een workshop op je eigen locatie, zoals een hondenschool, praktijk, evenement en dergelijk? Dat kan ook. Onderwerpen kunnen uiteenlopen van massage bij pijn bij honden, mijn hond heeft HD, (vuurwerk) angst en stress, groeipijnen, van pup tot puber enz. Als je zelf een onderwerp hebt, kan dat ook. Kosten voor de lezingen en workshop op locatie gaan in overleg.