Revalidatie

KynoFlow zorgt voor oefening, speciaal ontworpen voor jouw hond. Deze individueel therapeutische oefeningen helpen de flexibiliteit, kracht, balans, proprioceptie, rompstabiliteit van jouw hond te vergroten.

Rompstabiliteit, evenwichtstraining, proprioceptie (weten waar het lichaam zich in de ruimte bevindt) zijn een belangrijk onderdeel van elk hersteltraject.

Net als mensen hebben alle honden veel baat bij oefeningen voor het verbeteren van de rompstabiliteit.

We hebben verschillende materialen die we gericht kunnen inzetten voor jouw hond. Dit zijn onder andere:

 • Peanut-bal
 • Balansdisk
 • Fitbone
 • cavaletti stokken
 • en nog veel meer.

Om voortdurende verbetering mogelijk te maken, bieden wij deze praktische hersteltraining samen met een geschreven thuis-programma aan bij jou thuis!

Tijdens het hersteltraject is het mogelijk de materialen te huren zodat je kan blijven oefenen met uw hond.

Vraag hier gerust na tijdens het consult.

Bij KynoFlow benadrukken we dat  het thuis-programma de sleutel is tot succes! Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond snel weer terug kan naar zijn normale activiteiten.

Kosten

Een revalidatie programma is maatwerk. De kosten zullen tijdens de eerste afspraak met u besproken worden. Het eerste consult kost € 45,-. Afhankelijk van het programma zullen de kosten voor een vervolgconsult liggen tussen de €30,- en € 45,-.

  Ik wil graag een afspraak maken voor een Revalidatie programma voor mijn hond (1,5 uur)

  Jouw gegevens:

  Uw naam*

  Uw email*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer

  Voor het consult ook graag onderstaande gegevens invullen:

  Naam van uw hond

  Ras

  Geboortedatum hond

  Zijn er bijzonderheden aan het gedrag of de gezondheid van uw hond? Waarom wilt u een revalidatie programma voor uw hond?

  Hoe heeft u KynoFlow gevonden?

  Ik meld mij tevens graag aan voor de nieuwsbrief
  JaNee

  Hiermee vraagt u een revalidatie programma aan voor uw hond. Na ontvangst van uw aanvraag neem ik zo spoedig mogelijk via de mail of telefonisch contact met u op. De wettelijke bedenktermijn is 14 dagen. Bij annulering of wijziging zijn de Algemene Voorwaarden KynoFlow van toepassing. In verband met schade aan derden dient de hond in de aansprakelijkheidsverzekering particulieren (de WA verzekering) te zijn meeverzekerd. In de Privacyverklaring kunt u lezen hoe KynoFlow omgaat met uw persoonsgegevens. Voor de volledige privacyverklaring,

  klik hier.
  Voor de volledige algemene voorwaarden, klik hier.